söndag 16 maj 2010

McFusk & co

Tittade på Dokument Inifrån: McFusk. Fy satan vad bra det var. Men det är ju inte den stora nyheten, dessvärre. Det är ju något som alltid har förekommit hos McDonalds, och troligen kommer fortsätta under ett bra tag till. Det är ju som så att skandalerna som var runt Ica Maxi i slutet på 2007 med datummärkningen ledde till en storm av arga och upprörda konsumenter som gjorde att situationen blev bättre överlag på alla butiker. För trots att det bara handlade om ett fåtal Ica Maxi-butiker så var det ju inte den enda kedjan som fuskade med datumstämplingarna.

Men jag vet inte om det verkligen kan påverka en jätte som McDonalds. Jag har vidhållit detta i flera år, att dom låter burgarna ligga framme betydligt mer än tillåten tid. Alla dom hamburgare man fått genom åren som varigt så flottiga rakt igenom. Och jag har också tagit ett så pass avstånd från det så att jag näst intill slutat handla där, med ett par undantag per år dessvärre. Men nu är det slut med det! Och så som dom behandlar sina medarbetare är fan kriminellt i mer än ett anseende.

Nu har även McDonalds , på grund utav McFusk , slängt ut ett pressmeddelande om just där dom inleder så fint med "Dokument inifrån visar på ett antal fel och och brister som inte på något vis kan accepteras"

Men tror dom verkligen att vi skall gå på det. Som om McDonalds inte är medveten om något som har hållit på i så lång tid? Det är ju något som alla egentligen vet, det är vedertaget. För att inte tala om de gånger som facket har tagit strid emot denna hysteriska jätte. För oavsett vad man tycker om McDonalds som företag så är det ett stort och starkt företag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar