söndag 27 februari 2011

Tiden går lite för snabbt ibland!

Då har jag och min kärring varit tillsammans i två år. Gud vad tiden gått fort egentligen. Det är lite skadat. Dagen firades genom att gå till Passion för mat, matmässan som håller till på Eriksbergshallen. Det var en märklig och spännande upplevelse. SÅ fort man kom in i hallen så doftar det massa goda dofter. Så vi strosade runt och jag fastnade på ett honungsstånd som presenterade en massa olika sorters honung. Närproducerat ändå från Tjörn. Så tittade på en ljunghonung och en bakom disken var snabb som bara den på att ge mig ett smakprov. Sp jag gick därifrån med en burk sådan! Mumma!

Sedan kom nog den största besvikelsen! Vid en monter så serverade dom grillade revben. Färdigmarinerade, vakumförpackade revben. Men jag struntade i min första reaktion och smakade, för det var mycket prat om hur bra råvaror dom hade och hur unik deras smak var. Jo, eller hur? Det smakade lika djävla illa som den skiten man köper färdiggrillade på Coop Forum/Ica Maxi eller Willys. Fy faen. Inget unikt med den skiten. Synd att förstöra den råvaran på det sättet.

Men sedan var det en massa saker som faktiskt fick en att stanna upp och titta lite extra och titta. Stånd efter stånd med knäckebröd, grönsaker, korvar och salami i en uppsjö olika smaker. Vilt i stort utbud. Delikatesser från havet eller kallrökt öring. Riktigt goda saker man smakat på. Så jag och gumman lovade varandra att besöka detta ställe nästa år, fast istället för sista dagen så skall vi gå första!

Efter matmässan så drog vi hem och softade. Men blev relativt jättefort uttråkade så vi gjorde kaffe, hällde det i en termos och drog iväg till Delsjön! Kallt, men ack så vackert. Och det var så skönt att komma ut. Så hysteriskt skönt.

Sedan drog vi och shoppade lite på XXL. Det var meningen att det skulle bli ett par stövlar till mig, men det stannade på en massa fiskedrag. Tre vobblers, en spinnare och en ask för mina flugor. Det är fan inte illa det!
LIFE IS GOOD!!