fredag 9 juli 2010

KD kan inte överleva ett modernt Sverige

Och så var det dags då, alltså. Kristdemokraternas kvart i rampljuset i Almedal. Men där tog det också slut. Av alla de etablerade partier som faktiskt finns så måste nog KD ha betydligt mer problem än C. Dom stjäl idéer och koncept av varandra har jag hört med.
Och att alla de andra etablerade partier ens pratar med ett så förlegat, odemokratiskt och framtidsfientligt parti som KD ens finns idag i ett modernt Sverige år 2010 är skrattretande.
Det kan inte ens en ansiktsmålning som KD nyligen gjort rädda. KD är, trots det hysteriska röstflörtandet dom gjort de senaste, fortfarande samma parti med samma råkonservativa åsikter och värderingsgrunder som det alltid har varit.
Ett hysteriskt odemokratiskt parti i en demokratisk illusion, och folk ser inte längre vad som hänt. Vissa köper verkligen ansiktslyftet som dom gjort. En skicklig manöver, må jag säga. Hatten av till dom strategerna!

Jag skrev om socialdemokraterna en del igår. Och KD har ju en ledare som känns mer som en barnunge än en vuxen individ med egen vilja. Och det i sin tur på toppen är en politik som är så otidsenlig så det finns inte. KD har spelat ut sin roll och kan inte fungera i en demokratisk vardag i ett demokratiskt samhälle…