torsdag 14 oktober 2010

Så har det gått nästan en vecka igen.

Har fått tillbaka första tentan nu. Det blev faktiskt ett G. Men det var mycket kritik med, då jag aldrig skrivit en sådan tidigare. Jag har slängt iväg ett mail till kursansvarige också med frågor om just hemtentamen och dess utformning. Men idag var det ett öppet seminarium om just hemtentor så jag fick ju lite tips. Och när jag pratade med seminarieledaren så fick jag tipset att maila henne och bestämma en tid för med djupgående prat om mitt tentaupplägg. Så det kändes faktiskt riktigt väl spenderade timmar.
Fick ju sällskap på seminariet av en klasskamrat med, så det var kul.

Imorgon blir det tidig lektion, 10:15 börjar det och slutar 15. Eller ja, det är ju två lektioner. En vanlig föreläsning och en föreläsning om akademiskt skrivande. Får se hur det går...
Skall bli roligt... Och så ser jag lite fram emot att få middag hos mamma med, hon ringde precis. Hon höll på att göra en gryta nu när jag pratade med henne, så gott kan jag lova att det blir.

Och så ska jag iväg och meta lite till helgen med, det skall bli RIKTIGT roligt. Saknat det som fanken! Och med lite tur så blir det även nästa helg!