onsdag 4 augusti 2010

Metdag igen

Så var det metat igen, då. jag och tanten gick upp 07:00 imorse. Dagen började bra som satan, mackor var serverade redan när jag kom upp. Sådant är ju alltid tacksamt! Efter frukosten bar det av till Delsjön. Vi var där prick 08:00, och var där nästan sju timmar. Det blev en ordentlig abborre för mig, och lite småabborrar för oss båda. Så hysteriskt skönt att sitta i en glänta där med vattnet speglandes en armslängd bort och dricka kaffe. Det är det goaste kaffet man tänka sig kan, det man dricker ur termos i det fria!
Jag är så glad och lycklig att jag har hittat en gumma som faktiskt delar min kärlek till både natur och fiske. Det är näst intill en välsignelse, om man nu sjunker såpass lågt att använda religiösa beskrivningar.

Jag blir överlycklig varje gång flötet rycks ned under vattenytan. Och det är skönt att både min kärlek och jag är likadana. Vi gläds åt den egna turen och när den andre får gläds vi åt varandra. Skönt att slippa den där tävlingsinstinkten som många besitter. Det är till och med HYSTERISKT underbart att slippa sådan skit.