måndag 20 september 2010

Första tentan

Så var den alltså gjord. Den första tentan är inlämnad. Jag hoppas verkligen att det räcker. Jag har aldrig skrivit en sådan förut, så jag hoppas att jag följde mallen.
Fast ändå så kände jag mig långt ifrån nöjd. Det kändes som om det var så otroligt mycket som saknades, så det finns liksom inte. Jag är med andra ord inte nöjd med min insats. Det är mycket jag hade kunnat göra bättre, och jag hoppas på en ordentlig feedback.

Sedan så har jag varit hos farbror doktorn med. Kanske inte var så bra att gå tre veckor med konstant hosta. Fått något skit som vandrat neråt i luftrören, massa slem och hosta. Uscha. Men imorgon bär det av till apotek för att hämta penicillin och slemlösande medel. Så kanske man kan bli en sådan där människa igen, utan feberspikar... Hade varit festligt.

Och just ja... Lördagen spenderades med mamma och hennes inneboende i Ullared. Ja, jag åkte dit. Jag åker väl dit mellan två till fyra gånger per år. Ofta med mamma...
Hittade tremeters metspö av teleskopmodell jättebilligt, så det blev två stycken med en gång. Alltid bra att ha ett stående mot väggen som reserv. Tycker jag!

Nu skall jag sätta mig och läsa så ordentligt som det bara går i kurslitteraturen. Fyra kapitel skall läsas tills imorgon, och jag har bara läst ett... Så skall vara duktig som få och bara plugga på. Shit, det rimmade ju och allt...