onsdag 26 maj 2010

Framtidsrädd

Nu blir jag rädd. Förbannad och djävligt rädd.
Till att börja med så har jag ägnat några timmar med att flumma igenom nyhetsflödet när det gäller det kommande valet, inget direkt nytt där. Förutom en sak som handlar om de förbannade idioterna i Miljöpartiet, men det kommer lite senare i detta inlägg.
Till att börja med så är den amerikanskinspererade försvarsadvokaten Leif Silbersky ute i media igen, denna gången för f.d. Röda Korsetschefens räkning och tycker att nog är 5 års fängelse för grova bedrägerier, trolöshet mot huvudman samt medhjälpt ill grovt bokföringsbrott. Sicken idioti!

Dagens Nyheter har pratat pappaansvar med statsministern samt synat de rödgröna kollektivets senaste utspel om husskatten. Sicken röra. De rödgröna har verkligen trampat i klaveret. Jag tycker nog på ett sätt att samarbetet mellan S, V och MP är osammanhängande och riktigt värdelöst. För alla parter utan MP, då. Jag kommer så väl ihåg när jag var lite, och det stora blocket var S och V. Och dom tog in MP för att få verklig mandat. Då var inte MP mer än 5% stort, på en höft. Men ändå kunde man i MP med att kräva och kräva och återigen kräva. Mer skall ha mest, kan man säga. Djävla dårar! Inte för att dom är så mycket vettigare idag.
Fick reda på att Miljöpartiet kommer arbeta mycket för en separat köttskatt om dom kommer till riksdagen. Och nej, jag skojar inte. Jag önskar att jag gjorde det, men dessvärre inte. Hur i helvete har dom tänkt här? Hur skall man kunna profilera sig som ett grönt parti när man inte har den blekaste aning om hur saker och ting är på djupet. Om vi skulle bli vegiterianer som Miljöpartiet verkar vilja, måste Sveriges yta bli bra mycket större. Men det verkar dom inte förstå. Dom går bara på sin pårökta ideologi. Varför inte vakna upp till ett modernt samhälle, där den fria viljan till att välja mat verkligen finns. Eller varför inte undersöka hur det kommer gå till om man nu börjar säga till medborgarna vad dom skall eller inte skall äta till middagen. Skall min eller din middag vara statligt godkänd? Skall man straffas för att man inte äter det miljöpartistaten vill? Usch och fy för dessa idiotiska, opålästa dräggen!

Och vidare sedan till Aftonbladet, som berättar vidare för det jag bloggade om för någon dag sedan, Skellefteåfallet. Den man som nu bröt sig in i lägenheten via balkong är för närvarande inte misstänkt för våldtäktsförsök, utan det kommer nog landa på försök till hemmafridsbrott och ofredande. Nu kokar det i mina ådror. Vad i helvete är detta landet på väg någonstans? Maken, som försvarade sin fru, blev direkt vid polisens ankomst frihetsberövad (men släptes efter förhör). Men återigen ställer jag mig fråga vad som håller på att hända här? Kan någon svara vettigt på det?

Sedan lite snällt vidare till Expressen, där galenskaperna bara fortsätter. Valfusk i socialdemokraternas led. Intressant att se hur dom skall förklara detta, efter deras syrliga kommentarer om moderaternas liknande fusk för inte alltför långt sedan. Ser jag fram emot!

Men det som är det VÄRSTA är att en våldtäkt är på gång igen. Av politikerna på detta landet. Samtliga grundlagar är under ett väldigt obehagligt mikroskop. Fria Tider ger en skakande bild av den makt som politiker nu försöker skaffa sig. Beatrice Ask’s senaste intrång är ju känt, men detta är nog det värsta jag någonsin tagit och läst. Att centralisera makten så hårt till de som styr är ju inget annat än sjukligt illa. Och samtidigt göra oss, vanliga medborgare, totalt maktlösa är ett hån! Ett hån mot det som verkligen betyder något i detta land. Vår demokrati och vår grundlag är näst efter vår natur det vackraste vi har! Vad i herrans namn är det som håller på att ske?

Val och kval

Nu blev det hux flux lite jobbigt. Eller ja, nu och nu. Igår, fast även fortfarande. Då jag inte hittills vunnit Drömvinsten, så måste jag ju faktiskt försörja mig. A-kassedagarna sinar med rask fart och jag kommer bli inskriven i Jobb och Utvecklingsgarantin. Har hittat två utbildningar som jag är mycket intresserad av, och en universitetsutbildning som också lockar en hel del. Hur i helvete skall man välja?