lördag 9 oktober 2010

Det slutade med en middag hos mamma

Dagen har varit kalasbra verkligen.
Först var jag på Naturkompaniet igen med gumman och tittade på jackor. Hittade två som faktiskt tog och fångade mitt intresse. Det är en Greenland Parka och en Montt som jag tittat på.
Med tanke på att det är som så att jag gillar lite tunnare jackor och ser hellre att jag har ett underställ istället för bara en tjock jacka så finns det inte så många vettiga alternativ. Och Montt är ju som så att den har ett "inbyggt" innerställ så tror jag faktiskt att det är den det kommer bli, kosta vad det kosta vill.
Om man slår ut summan, oavsett vilken av jacka det kommer bli, under de tio år som jag kommer ha den så blir det ju inte så mycket egentligen...

Sedan så blev det som så att jag och gumman blev inbjudna till mamma på lammgryta med en massa mängder vitlök i. Det var otroligt gott, och mamma hade köpt ett hysteriskt gott. Det var från Amerika, och jag med min vana trogen rynkade lite på näsan när jag läste på flaskan. Men ack så fel jag hade. Det var ett hysteriskt gott rödvin som jag verkligen kan rekommendera till alla er som vill ha ett gott vin till hyffsat kryddstark lamm. Seghesio hette den lilla rackaren. Det var alltså en riktig smakförhöjare och vill jag passa på att varmt rekommendera den igen!