måndag 10 maj 2010

Bioäventyr

Var på bio igår med kärleken min. Iron Man 2 blev det, på hennes initiativ. Det var en riktigt värdig uppföljare. Alltid kul med lite rolig action, och action var det. Trodde inte att den var så lång, men den var lite över två timmar.
Vet inte varför, men gillar mycket som Marvel har gjort i filmväg det senaste. Bortsett från fiaskot Hulken, då… Men annars så finns det en massa bra! Och så längtar jag ju så oerhört mycket över Men In Black 3, Ghostbusters 3 och Transformers 3. Och med en massa tur så kommer det också en Fantastic Four 3 någongång i framtiden med… Hoppas på det.
Men det närmaste i bioväg måste ju vara Kommissarie Späck. Känner att jag faktiskt är tvungen att ge den en ordentlig chans. Den verkar förbannat rolig, i alla fall!
Och idag blev det en promenad med. Jag och gumman brukar ta det lite då och då. Just idag blev det inte så långt, ned till stan för en kaffe på Espressohouse i Arkaden samt lite småbutiksbesök och sedan hem igen. Det blåste förvånande mycket för en sådan här solig dag. Det är väl där man bedrager sig lite. Tror att det är varmare än vad det faktiskt är. Men men, snart kommer nog den efterlängtade värmen. Så man kan åka och inleda metsäsongen på ett värdigt sätt!