tisdag 12 oktober 2010

Sommarkvalitet redan planerad!!!

Kan ju passa på att meddela nu att i början på Juli så kommer jag och gumman ta och dra iväg till ett ställe i Dalarna och flugfiska sönder oss.
Det är ju något positivt, och hon hittade det på nätet när hon sökte. Nordic Footprint hette det, och jag är faktiskt redan helt lyrisk. Vilken natur!!! Vilka fiskar!!!

Sedan så var jag iväg och köpte mig min efterläntade jacka med. Det blev en Montt skaljacka, så nu kan det bli vilket djävla väder som helst, jag står pall!
Börjat snegla på en liten och behändig ryggsäck med. Friluft. Ja jag har, efter inköpet av mina svarta Vidda blivit helt inbiten och frälst i just Fjällrävens produkter. Känns sjukt att ha gått från teknik till friluftsliv och fiske som främsta hobby och intresse. Från teknikbutiker till Naturkompaniet som roligaste stammis-butik! Jag vet inte hur mycket jag känner för det.
Ett par goda vänner har dessutom nämnt en hel del om att dra iväg till Norge med, som en liten semestertripp. Fast då kommer ju lilla jag vara vid kustklipporna eller i båten fiskandes tjugofyra timmar om dygnet. Men en sak i taget...

Först blir det flugfiskeresa till Dalarna och direkt efter det så blir det fiskeresa till Finland. Kommer bli sjukt kul och spännande att göra en tvåveckors non-stop semester med ett STARKT inslag av fiske och natur. Gissa en som redan mår som en kung.. Eller kanske snarare som den kung jag faktiskt är!!!